© 2018 Applicado Oy

 
Luotetuin suomalainen äitiysapplikaatio
saatavana nyt ilmaiseksi!
GooglePlay.png
AppStore.png

Suomalainen äitiysapplikaatio

Lataamalla ilmaisen Layette-applikaation saat päivittäin hyödyllistä ja käytännöllistä tietoa raskaudesta, lapsuudesta ja vanhemmuudesta. Pienistä potkuista aina pikkujalkojen töminään, kolmeen ikävuoteen saakka.
 
Sini on iloisuutta ja energiaa pulppuava Layette-idean äiti, toimitusjohtaja ja kätilö. Hän ehti olla vuosia töissä vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla, synnyttäneiden vuodeosastolla ja synnytyssalissa, kunnes tie vei miehen työkomennuksen perässä Kaliforniaan, Piilaaksoon. Siellä innovatiivinen yrittäjäilmapiiri imaisi hänet mukaansa. Syntyi ajatus, että maailman parhaasta neuvolatiedosta voisi tehdä Suomelle uuden vientituotteen. Suomalainen äitiyspakkaus ja koulutus ovat raivanneet tiensä jo maailmanmaineeseen, seuraavana vuorossa on neuvolatieto.
 
Layette-äitiysapplikaatio sisältää kaikki tarvittavat neuvot raskauden ensi hetkistä aina taaperon neljään ikävuoteen asti. Tänään Layetten tietoa on tarjolla sekä artikkelimuotoisena että opetusvideoina.
 
Sinistä huokuu rohkeus, intohimo ja positiivinen asenne. Hän on työllään ja esimerkillään näyttänyt miten me kaikki voimme tehdä uhrauksia paremman huomisen eteen. Sinillä on unelma, että saisimme Suomelle uuden mahtavan vientituotteen ja mikä parasta hän saa auttaa miljoonia äitejä ja lapsia ympäri maailman
  • Instagram
Seuraa Siniä Instagramissa
 

Mahtava tiimimme

Sini valkotaustalla.jpg

Sini Havukainen

Co-Founder, CEO, Midwife

sini@layetteapp.com

+358 40 9606 650

Juho 5 2019.jpg

Juho Aronen

Co-Founder, CDO

juho@layetteapp.com

+971 50 1141 966

Timofei.jpg

Timofey Kuzmin

Software Developer

 
 

Media kontakti:

Sini Havukainen

sini@layetteapp.com

+358 40 9606650

Ota yhteyttä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle